Home

heads web-22

ПРОНАЈДИ ГИ, ВРАБОТИ ГИ И ЗАДРЖИ ГИ ВРАБОТЕНИТЕ

Ние сме регионална компанија за човечки ресурси која работи во земјите од Адриатик регионот. Имаме повеќе од 20 години искуство во областа на човечките ресурси, секојдневно поддржуваме 500 клиенти и 5.000 соработници. Со цел да постигнеме взаемно задоволство, без оглед дали се во прашање нашите клиенти, кандидати или соработници, нудиме решенија кои се креирани според конкретните потреби.

Постоиме и работиме во согласност со нашиот слоган: Биди ефикасен и направи разлика!

ИНДУСТРИИ

Преку познавањето на индустриите и трендовите на пазарот Workforce и ги обезбедува на вашата организација вистинските кандидати.

Малопродажба и Угостителство

Производство и Автомобилска индустрија

Инженеринг

Контакт центри

Транспорт и Логистика

Административна поддршка

Телекомуникации и Информатичка Технологија

Градежна индустрија

ВРАБОТУВАМЕ

Можете да аплицирате на отворените позиции кои одговараат на Вашиот профил или испратете биографија со цел нашите регрутери да можат да Ве контактираат кога ќе се појави соодветна можност